+358440100353

Tervetuloa osallistumaan TEAMS webinaariin ja lähetykseen tiistaina

25.2 klo 13:00, tutustumaan Telian Crowd Insights palveluun.

21.4.2020 Salon Kasvuinfra ry ja Telia järjestivät yhdessä ensimmäisen webinaarin, jossa esiteltiin tulevaisuuden työkalu, Crowd Insights.

Se tarjoaa kaupunkien, kuntien ja yritysten päättäjille nopeasti tietoja ihmisvirtojen liikkumisesta päätöksenteon tueksi. Torstaina 25.2.2021 klo 13:00 Webinaari saa jatkoa, kuten ensimmäisellä kerrallakin tapahtuma toteutetaan webinaarina ja streamataan suorana lähetyksenä, jotta mahdollisimman moni päättäjä ja yksityishenkilö voisi osallistua tilaisuuteen.

 

Telia Crowd Insights antaa käyttäjille strategisen työkalun, jonka matkapuhelinverkostamme tuottaman tiedon avulla voidaan suunnitella ja mallintaa kehitystoimenpiteitä ja mitata niiden vaikutusta. Sen avulla voi rakentaa asukkaita paremmin palvelevaa elinympäris­töä sekä kehittää liiketoimintaa. 

Tervetuloa osallistumaan webinaariin ja lähetykseen tiistaina 25.2 klo 13:00, tutustumaan Telian Crowd Insights palveluun.
Palvelu, jolla viisas kaupunki säästää ja suunnittelee tulevaisuutensa parhaiten, yhdessä käyttäjien kanssa, tämä on hyvä työkalu tuleville kuntapäättäjille ja toivotaan että rohkeasti mukaan osallistuu myös tulevia kuntavaaliehdokkaita.

 

Suuntaamme katsettamme rohkeasti tulevaisuuteen ja vuoteen 2022. Vuosi 2020 ja 2021 tulee kulumaan enemmän tai vähemmän koronapandemian selvittelyssä, missä onnistuttiin, mitä pitää tehdä toisin, miten jokainen voi parantaa valmiustilaansa entisestään, miten se muuttaa yhteiskuntaamme, jopa koko maailmaa. Kuinka paljon tämä tuo innovaatioita, ja kuinka niitä päästään testaamaan tulevaisuudessa?

Salon Kasvuinfra ry onnistui omalla tavallaan ennustuksessa vuosi sitten, koska tätä kutsua on vain muokattu tähän päivään sopivaksi.
On tärkeää ja rehellistä myöntää, että tämän nykyisen epidemian jälkeenkin meidän täytyy taas varautua sellaiseen, mistä nyt ei vielä tiedetä.

Suurissa keskuksissa epidemiat leviävät huomattavasti nopeammin kuin on ymmärretty, kun taas harvaan asutuille alueille epidemia leviää hitaammin. Nyt on ymmärrettävä rajoittaa ihmisjoukkojen liikkumista ja sen mukaisesti pitää tehdä oikeita ja ajantasaisia päätöksiä.  

 

Palvelu perustuu Telian mobiiliverkosta kerättyyn anonymisoituun ja aggregoituun sekä koostettuun dataan, jolloin yksilöitä ei voi tunnistaa. Matkapuhelinverkostamme saatavien liikkumistietojen perusteella älykkäät kaupungit voivat parantaa mm. asukkaiden ja vierailijoiden kaupunkikokemusta. Samalla nämä tiedot tarjoavat luotettavaa dataa tulevaisuuden kaupunkisuunnitteluun ja keinon vaikutusten tarkasteluun.

Näemme tässä paljon potentiaalia ja kasvumahdollisuuksia ymmärtää jokapäiväistä huoltovarmuuttamme. Tämä palvelu tarjoaisi mahdollisuuden kunnille hankkia palvelu ja tarjota sitä suoraan myös yritysten käyttöön. Varsinais-Suomen kunnat voisivat tulla mukaan, analysoimaan yhdessä dataa, jolla mahdollistetaan kasvumme tulevaisuudessa.


Etukäteen voit tutusta Crowd Insights-palveluun täällä
Telia.fi


Tulevaisuutemme on jo täällä.

Tero Särkiniemi                                 Senior Business Development Manager                      
Digital Business Solutions                                              

Mika Nummenpalo
Yhdistyksen puheenjohtaja
Kasvuinfra ry

Salon Kasvuinfra ry:n tulevia tapahtumia 2020
21.4.2020 Klo 15-17.00


”Parempia päätöksiä todellisella ymmärryksellä ihmisvirtojen liikkumisesta”
Nyt kuullaan jotain uutta mitä emme vielä tienneet asioista. Tätä
linkkiä voitte ja saatte jakaa, tästä on tulevaisuudessa hyötyä paljon.


Rohkeasti suuntaamme katsettamme tulevaisuuteen ja vuoteen 2021. Kuluva vuosi 2020 tulee kulumaan enemmän tai vähemmän koronapandemian selvittelyssä, missä onnistuttiin, ja mitä pitää tehdä toisin ja miten jokainen voi parantaa valmiustilaansa entisestään ja miten se muuttaa yhteiskuntaamme, tai maailmaa. Kuinka paljon tämä tuo innovaatioita, ja kuinka niitä päästään testaamaan tulevaisuudessa.

Ai miksikö? On tärkeää ja rehellistä myöntää, että tämän nykyisen epidemian jälkeenkin meidän täytyy taas varautua sellaiseen, mistä nyt ei vielä tiedetä.

Suurissa keskuksissa epidemiat leviävät huomattavasti nopeammin kuin on ymmärretty, kun taas harvaan asutuille alueille epidemia leviää hitaammin.
Nyt on ymmärrettävä rajoittaa ihmisjoukkojen liikkumista ja sen mukaisesti pitää tehdä parempia päätöksiä.

Salon Kasvuinfralle tarjoutui mahdollisuus tutustua Telia Crowd Insights palveluun,
tulevaisuuden työkaluun, joka tarjoaa nopeasti tietoja väkijoukkojen liikkumisesta päätöksenteon tueksi. Sen avulla voit rakentaa parempaa elinympäristöä ja kehittää liiketoimintaa, ja paremmin asukkaita palvelevaa päätöksentekoa. Salon Kasvuinfra ry:n menneet tapahtumat 2019


3.12.2019 klo 18:00 - 21:00 Salon lukiolla, aiheena on HYVÄ-PAHA Sisäilma.

Ensimmäisenä alustajana tilaisuudessa toimii Katja Outinen, Johtava asiantuntija, hankejohtaja Terveet tilat 2028 - Ohjelmasta, Valtioneuvoston kanslia, strategiaosasto, yhteiskuntapolitiikan yksikkö.

Nyt kannattaa tulla paikalle kuulemaan mitä tilojen eteen tehdään tulevaisuudessa.

https://vnk.fi/…/katja-outinen-luotsaamaan-terveet-tilat-oh…

https://vnk.fi/terveet-tilat-2028/ohjelman-seuranta

Toisena alustajana Timo Hokkanen, Metsätalousinsinööri- ja vakuutusanalyytikko.

" Pitäisikö ja kannattaisiko rakentaa luonnonmateriaaleista ilman ihmisen tuottamia ja lisäämiä kemikaaleja?"

HUOMHUOMHUOMHUOMHUOMHUOMHUOM

Lähettäkää kysymyksiä alustajille ennakkoon info@kasvuinfra.fi


Sunnuntaina
17.11.2019 Klo 15:00 Hallituksen Kokous.


Menneet tapahtumat

Tiistaina 1.10.2019 klo 18-21.00  Salon Kaupungintalo valtuustosali Tammi,
DI Antero Alku, Kaupunkiliikenne ja tulevaisuus.
http://www.kaupunkiliikenne.net/

Emeritus professori Hannu Katajamäki, esittelee miten liikenneinfra luo kasvukäytävän.
www.hannukatajamaki.fi


KYLIEN SALO 25.9.2019.pdf